MENIU

Și-a făcut apariția cu o pungă pe cap la premiera de la Berlin a filmului Nymphomaniac

Shia LaBeouf a apărut cu o pungă pe cap pe covorul roșu de la Berlin

Actorul american Shia LaBeouf, care face parte din distribuţia celui mai recent film al lui Lars von Trier, "Nymphomaniac", a purtat o pungă de hârtie pe cap la premiera primei părţi a acestui lungmetraj, organizată duminică seară, la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin.

Continuând seria de comportamente bizare care i-au dominat existenţa în ultima perioadă, actorul Shia LaBeouf a apărut pe covorul roşu, duminică seară, la Festivalul de Film de la Berlin, cu o pungă de hârtie pe cap, pe care era scris textul "I am not famous anymore" (Nu mai sunt celebru, n.r.), scrie Mediafax

Shia LaBeouf a purtat pe cap această pungă - din care i se vedeau doar ochii - în timp ce mergea pe covorul roşu înspre sala în care a avut loc proiecţia "Nymphomaniac (long version, Volumul 1)".

În timp ce costumaţia sa - smoching negru şi papion - era adaptată perfect unui eveniment de o asemenea ţinută, mesajul scris cu negru pe punga de hârtie de pe cap este acelaşi cu afirmaţia pe care Shia LaBeouf a postat-o pe contul său de pe platforma Twitter. Acelaşi text - "I am not famous anymore" - a fost postat în mod repetat de actorul în vârstă de 27 de ani pe Twitter începând din 13 ianuarie.

Mai multe articole despre:
film Berlin premieră Roşu covor nymphomaniac