MENIU

Şerban Huidu, reacţie ŞOCANTĂ pe blog: " Să va ia dracu’ tovarăşi!"

Realizatorul TV Şerban Huidu şi-a explicat de curând părerea despre realizatorii TV care profită de dramele personale ale oamenilor pentru a face rating.

Vedeta TV face referire în special la cântăreaţa Naomi despre care susţine că este exemplul perfect de victimă a sistemului medical şi de învăţamânt din România.

"Aşadar, mă uitam cum mult prea divorţata mahalagioică principală din trust, recte Bahmaimuteanca a readus-o în emisiune pe celebra Naomi. Păi dacă e subiectul de interes (aia cu legalizarea Parteneriatului civil) de ce să nu apelăm la serviciile celei mai cunoscute “dive” de acest gen?

Când dădeam din cap, gândindu-mă pentru a o mia oară cât de mult rău face Naomi, m-a lovit ca trenul adevăratul rău. L-am sesizat mai demult dar nu am insistat pe el şi îmi pare rău. Oameni buni adevărul stă aşa:

Naomi este produsul unui sistem medical, de învăţământ,de protejare a copiilor abandonaţi, complet falimentare. Ea este produsul României aşa imperfectă cum ea. Cu toate bubele ei sau ale lui, cu toate problemele pe care le generează, cu toate angoasele şi greşelile. Este un om chinuit şi cu probleme dar, repet, reprezintă falimentul nostru că ţară.

Pe de altă parte, tzatza precupeaţa căsătorită divorţată, bătută cu pliciul şi în căutare de senzaţional cu orice preţ, Bahmuteanca, este muuuult mai vinovată. Vinovată pentru că profită de pe urmă unor oameni cu probleme, că a picurat puţin câte puţin dar constant, idei fixe legate de oameni, că spală minţile telespectatorilor creduli, că face exact ce nu ar trebui să facă, promiscuitate, răutate gratuită şi cretinism", a spus Şerban Huidu.

În acelaşi timp, vedeta TV a numit şi câţiva colegi de breaslă care fac, în opinia lui, greşeala de a profita de oameni în fiecare zi prin intermediul emisiunilor pe care le prezintă.
 
"Să îţi fie ruşine dragă Bahnu şi ţie şi lui Dan Diaconescu, Medelin Ionescu, Măruţă, Capatos, Brancu Gherle, Ciutaci, Gazi, Mirceabadieni, Radubancieni sau Ciuvicieni. Să va ia dracu’ tovarăşi! Nu aţi făcut în anii ăştia decât să profitaţi de pe urmă unor oameni cu probleme, aţi splat creiere şi aţi distrus industria de televiziune din România. Felicitări!", a scris realizatorul TV pe blogul său", a conchis Şerban Huidu.

Mai multe articole despre:
critici Şerban Huidu declaratii blog prezentari tv