MENIU

GLUMA facută de Macauley Culkin, după zvonurile privind moartea sa

Macaulay Culkin

Actorul Macauley Culkin, despre care a apărut speculația că ar fi murit la sfârșitul săptămânii trecute, a răspuns cu o glumă, postând pe Twitter o fotografie în care se preface mort, fiind susținut în picioare de un coleg din trupa sa, Pizza Underground, spre amuzamentul fanilor săi, scrie 7sur7.be.

'Macauley Culkin, 34 de ani, a fost găsit mort la New York', conform informației publicate la sfârșitul săptămânii trecute de site-ul MSNBC.website (a nu se confunda cu site-ul MSNBC.com), scrie Agerpres.ro.

Pentru a-și liniști fanii, actorul, renumit pentru rolul din seria 'Home Alone', a postat pe contul de Twitter al formației Pizza Underground, pentru care cântă, o serie de fotografii însoțite de mesaje amuzante. Într-una din aceste fotografii actorul apare cu ochii închiși și cu capul ușor într-o parte, susținut de un component al trupei, imaginea fiind însoțită de un mesaj care face trimitere la filmul 'Weekend at Bernie's' — o comedie neagră în care doi tipi încearcă să demonstreze că patronul lor, mort, este în viață.

Mai multe articole despre:
actor zvonuri glume a murit Macauley Culkin