MENIU

Globurilor de Aur 2016: Ricky Gervais va prezenta pentru a patra oară gala

Globurilor de Aur 2016: Ricky Gervais va prezenta pentru a patra oară gala

Actorul de comedie britanic Ricky Gervais a fost desemnat să prezinte pentru a patra oară gala de decernare a premiilor Globul de Aur, în 2016, în ciuda faptului că prestaţia sa de la ediţiile anterioare a stârnit controverse puternice, transmite Reuters.

Ricky Gervais, creatorul serialului de tip "mockumentary" "The Office", a fost gazda acestei ceremonii prestigioase în anii 2010, 2011 şi 2012, când multe vedete au fost ţinta comentariilor sale ireverenţioase. De exemplu, comicul britanic l-a ironizat pe Charlie Sheen, vorbind despre alcoolism şi petreceri, a râs de dependenţa de alcool şi droguri de care a suferit Robert Downey Jr. în urmă cu mulţi ani şi a "desfiinţat" pur şi simplu în câteva fraze filmul "The Tourist", cu Johnny Depp şi Angelina Jolie, declarând că nu merita să fie nominalizat la categoria "cea mai bună comedie" şi acuzându-i pe organizatori că au luat mită.

Organizatorii galei Globurilor de Aur, Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association/ HFPA), au declarat că sunt încântaţi ca starul britanic va fi din nou gazda ceremoniei.

Decizia a fost luată după negocierile dintre HFPA şi postul american de televiziune NBC, care transmite această gală.

Sursa: mediafax.ro