MENIU

Gabriela Cristea a dezvăluit momente cumplite din viața ei. Cum a fost bătută de fostul soț - VIDEO

Gabriela Cristea a dezvăluit momente cumplite din viața ei. Vedeta TV mărturisește că a fost bătută ani la rândul de către fostul soț. Aceasta a avut curajul să spună ce a pățit în trecut și a tras un semnal de alarmă pentru toate femeile care îndură abuzurile din casă. 

Gabriela Cristea spune că a trăit clipe grele în prima sa căsnicie cu afaceristul Marcel Toader. Deși a vorbit foarte rar despre aceste lucruri, vedeta spune că a fost umilită și bătută de omul de afaceri. „Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc doar de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat”, a recunoscut vedeta TV.


După ce a fost agresată de nenumărate ori, vedeta a decis să depună actele de divorț, la 5 ani de relație. Gabriela Cristea sfătuiește femeile abuzate să scape din relațiile toxice cât mai pot.


În prezent, alături de soțul ei, Tavi Clonda, aceasta spune că are o familie fericită și echilibrată. Ei au împreună două fetițe, pe nume Iris și Victoria. Fostul soț, afaceristul Marcel Toader, a murit în 2019 la vârsta de 56 de ani. Divorțase în 2017 cu scandal și de cea de-a doua soție, cântăreața Maria Constantin. 

Mai multe articole despre:
Gabriela Cristea batuta de sot Tavi Clonda