MENIU

Floyd Mayweather şi-a cumpărat cea mai scumpă maşină din lume. Cât a costat

Pugilistul american Floyd Mayweather a devenit recent posesorul celei mai scumpe maşini din lume. Sportivul a anunţat pe contul lui de Instagram că va conduce un Koenigsegg CCXR Trevita în valoare de 4,8 milioane de dolari.

Boxerul american Floyd Mayweather şi-a cumpărat recent cea mai scumpă maşină din lume. Sportivul în vârstă de 38 de ani a devenit posesorul unui Koenigsegg CCXR Trevita, pentru care a plătit nu mai puţin de 4,8 milioane de dolari.

Aşadar, Mayweather este acum unul dintre singurele două persoane de pe planetă care deţin un astfel de automobil, scrie Rolling Stone.

În plus, exemplarul pe care boxerul îl va conduce este singurul din lume fabricat în Statele Unite ale Americii, originile acestei maşini fiind suedeze.

Potrivit surseci citate, automobilul de lux poate atinge 400 km/h şi poate accelera de la zero la 100 km/h în doar 2,9 secunde.

Cu venituri estimate la 300 de milioane de dolari obţinute pe parcursul ultimelor 12 luni, Floyd Mayweather se află pe primul loc în topul celor mai bine plătite celebrităţi, realizat de Forbes la jumătatea anului 2015.