MENIU

Fiica unei celebre prezentatoare, în pragul sinuciderii

Fiica unei celebre prezentatoare, în pragul sinuciderii

Marina Almasan nu trece prin cea mai buna perioada a vietii ei. Are probleme si cu iubitul sau, afaceristul timisorean Georgica Cornu, cercetat pentu evaziune fiscala, si cu fiica ei din prima casnicie, Marina. De la o vreme, cele doua nu se mai inteleg deloc, relatia lor fiind una foarte tensionata.

Surse din preajma vedetei spun ca lucrurile au scapat de sub control la inceputul acestui an. Marina, care are 24 de ani si studiaza cinematografia in Canada, la Montreal, a vrut sa se lase de scoala si sa se intoarca definitiv in tara, scrie Cancan.ro. 

Fata i-a adus la cunostinta intentiile ei la sfarsitul anului trecut, cand a venit in Romania sa-si petreaca aici sarbatorile de iarna.

Pentru ca nu a reusit sa-si convinga fiica sa renunte la acest act necugetat, vedeta tv a fost nevoita sa o insoteasca in Canada. Astfel, a vrut sa se asigure ca Marina se intoarce la scoala.

De curand, tanara Marina a trait o dezamagire in amor, care i-a tulburat din nou comportamentul. Iubitul a parasit-o, iar acest insucces pe plan sentimental a afectat-o foarte mult.

Mai multe articole despre:
sinucidere fiică Marina Almăşan