MENIU

Este o vedetă de succes chiar dacă suferă de o boală îngrozitoare. Imaginile care te vor impresiona

Chantelle Brown-Young, cunoscută în lumea modei sub numele de Winnie Harlow, este o tânăra de 22 ani bolnavă de vitiligo, care a reuşit să treacă peste prejudecăţi şi să îşi construiască o carieră de succes.

Chiar dacă a fost diagnosticată cu această maladie când avea doar 4 ani, Winnie s-a ambiţionat, iar în prezent defilează pe cele mai importante podiumuri de modă din lume chiar dacă aspectul ei fizic este diferit de al celorlalte fete.

"Sper şi simt că pot să îi inspir şi pe alţii, însă nu îmi place să cred că sunt un exemplu de urmat (...). Mai întâi trebuie să înveţi să te iubeşti pe ţine înainte de a avea pretenţia că alţii să o facă", a mai adăugat modelul.

Tânăra a suferit foarte mult în copilărie, dar acest lucru nu a doborât-o.  "Am fost transferată la mai multe şcoli şi două fete pe care le considerăm prietenele mele au încetat să îmi mai vorbească. Le-am întrebat de ce au luat această decizie, iar răspunsul lor a fost că părinţii le-au spus să nu se mai joace cu mine pentru a nu se îmbolnăvi. Le-am explicat că nu este nimic contagios, dar nu toată lumea a înţeles acest lucru", a povestit Winnie.

Mai multe articole despre:
fotomodel Vitiligo Winnie Harlow