MENIU

"E NESIMȚIT și NENOROCIT". VEZI ce artist spune asta despre ALIN OPREA (Talisman)

După ce s-a certat ani de zile ca la ușa cortului cu fostul coleg de la Talisman, Alin Oprea continuă să își bată joc de cei cu care colaborează. Astăzi, Ionuț de la Ro-Mania ne-a mărturisit cât de “nenorocit” este Alin Oprea, și cum s-a folosit de numele lui la evenimente.

Se pare că răutățiile lui Alin Oprea nu se mai termină. De curând artistul a încheiat turneul caritabil “Îngeri pentru îngeri”, unde, să nu credeți că s-a implicat fără să fie plătit. În echipă a fost inclus și artistul Ionuț Andraș de la Ro-Mania, care prezenta evenimentele, dar și cânta. Mai apoi, Ionuț a fost lăsat pe "tușă".

După terminarea turneului, Alin Oprea a continuat să se promoveze cu Ionuț Andraș pe afiș, fără ca acesta să știe. Când a aflat că inițial este așteptat la un eveniment în Rădăuți, l-a contactat pe Alin Oprea, care “i-a dat cu flit”.

Uite dovada ca artistul era trecut, FĂRĂ SĂ ȘTIE, pe afiș.

http://tecuceanul.ro/prima-editie-festivalului-mustar-din-tecuci-se-va-derula-perioada-7-9-noiembrie/

“Mi-a zis să mă plâng la președinte și să-mi trăiesc telenovela”
În weekend, un alt eveniment care va avea loc în Tecuci, îl are pe Ionuț Andraș pe afiș, iar Alin Oprea aruncă vina pe organizatori. Artistul de la Ro-mania nu a mai rezistat și a săpat adânc, pănă a descoperit adevărul.

“Mi-au confirmat de reprezentanții primariei, că Alin Oprea a anunțat și prezența mea la eveniment. Asta binențeles, să poată lua mai mulți bani. Toată lumea mi-a spus despre el, că folosește de oameni apoi îi aruncă la o parte.Mi-a spus să nu îl mai deranjez. Să mă plâng la cine vreau, la primar, la președinte și să-mi trăiesc telenovela. Nu e prima oară când face asta. E un nesimțit și un nenorocit”, ne-a mărturisit Ionuț Andraș.

Cei doi artiști au mai fost împreună la evenimente, iar acum Alin Oprea s-a folosit de numele lui Ionuț Andraș(Ro-Mania) pentru a atrage cât mai mulți spectatori și a primii o sumă mai mare de bani.

 

Mai multe articole despre:
Talisman alin oprea Ionut Andras Ro-Mania