MENIU

Șerban Huidu, schimbare de look! Dezvăluirile cârcotașului despre accidentele care i-au marcat viața

<p><strong>Şerban Huidu</strong>, schimbare radicală de look</p>

Șerban Huidu a vorbit într-un interviu pentru Libertatea, despre traumele prin care a trecut dupa ce a omorat trei oameni intr-un accident rutier si dupa ce a fost la un pas de moarte dupa incidentul la schi de acum trei ani. Fostul realizator tv s-a ras pe cap și s-a mai îngrășat.

Șerban Huidu a marturisit ca ultimii patru ani din viata sa au fost unii sumbri, care l-au marcat pentru totdeauna.

"Am fost in coma de gradul 6. Intre 5 si 9 sansele sa ramai cu sechele pe viata sunt foarte mari. Este un noroc faptul ca mi-am revenit, dar norocos poate fi numit de fapt cel care nu pateste nimic", a declarat Serban Huidu.

Pentru a putea trece peste tragicul accident la schi, Serban Huidu a apelat la un psiholog, desi a marturisit ca ii uraste. Aceasta experienta s-a dovedit din nou inutila pentru el.

"La multe insistente, am mers la psiholog. Urasc psihologii. Eu am mers la o femeie psiholog care m-a catalogat repede. Ati cazut de undeva de sus, unde erati adorat de fani, vazut de multa lume. Si acum sunteti in umbra. Numai tampenii. Eu am fost si sunt om de radio. In televiziune a trebuit sa apar. A fost o problema de conjunctura. Televiziunea este o pasiune puternica, dar pentru mine mai puternica este pasiunea pentru radio. Am mai schiat de atunci, dar n-am mai fost niciodata acolo unde s-a petrecut necazul", a marturisit Serban Huidu, citat de libertatea.ro.

Mai multe articole despre:
accident schimbare Şerban Huidu look traume chel