MENIU

EPISOD INCREDIBIL în casa Mădălinei Manole: ce s-a întâmplat cu TATĂL său

<p>Mădălina Manole</p>

Tatal Madalinei Manole se simte din ce in ce mai bine si se recupereaza vazand cu ochii. In urma cu cateva luni a suferit un atac vascular si a cazut la pat, acum barbatul merge singur si se insanatoseste pe zi ce trece.

La sfarsitul lunii iulie, tatal Madalinei Manole a facut un atac vascular ischemic in urma caruia s-a ales cu o semi paralizie. Astfel, barbatul a fost nevoit sa stea numai in pat si avea nevoie de ajutorul familiei pentru a iesi afara. Acum, dupa doua luni de la nefericitul accident, ion Manole se simte din ce in ce mai bine si se poate deplasa de unul singur.

"Sotul meu se simte mult mai bine, slava Domnului. Suntem pe drumul cel bun, se recupereaza vazand cu ochii. A mers luna trecuta la spital sa faca recuperare si lucrurile se imbunatatesc pe zi ce trece. A facut masaj, gimnastica si stimulare din aceea electrica la picioare. Acum face o pauza de cateva saptamani si pe urma va mai merge la alte sedinte de recuperare. Pana atunci face acasa tot ce se poate. Merge pe picioarele lui, nu e paralizat asa cum s-a tot spus. Din contra, se recupereaza pe zi ce trece", a declarat Eugenia Manole in exclusivitate pentru cancan.ro.