MENIU

EMOŢIONANT! Cum şi-a luat ADIO Iuliana Tudor de la Marioara Murărescu

<p>Iuliana Tudor</p>

Gest cutremurător lângă sicriul Marioarei Murărescu, imediat după slujba de înmormântare de la Mănăstirea Cernica: Iuliana Tudor i-a sărutat mâinile celei care i-a fost mentor, într-un ultim gest de respect şi recunoştinţă. 

De-a lungul timpului, Marioara Murărescu a promovat artişti care au ajuns nume mari, însă doar puţini dintre aceştia au condus-o pe ultimul drum. În schimb, tinerii de la ansamblul folcloric din Alba Iulia şi membrii Corului din Finteuş au plecat la primele ore ale dimineţii pentru a ajunge la Cernica, iar maica stareţă de la Mănăstirea Voroneţ, Irina Pântescu (81 de ani), a ţinut să-i aducă personal un ultim omagiu, chiar dacă se deplasează cu ajutorul unei cârje. Şi Maria Ciobanu, aflată la Los Angeles, a transmis condoleanţe prin vocea realizatoarei Elise Stan, scrie Ziarul Ring

Fiică de preot, Marioara Murărescu a fost dintotdeauna credincioasă. Stareţa de la Voroneţ a povestit, în cadrul funeraliilor, cum regretata realizatoare a "Tezaurului folcloric" vizita mănăstirea de fiecare dată când se afla în Bucovina. "Se ruga la mormântul lui Daniil Sihastrul şi spunea că asta îi dă putere". Şi IPS Teodosie Snagoveanu, duhovnicul răposatei de peste 20 de ani, a explicat de ce Marioara Murărescu nu promova în cadrul emisiunii sale unii artişti. "Toţi cei care sunt supăraţi că ea i-a refuzat în emisiune trebuie să ştie că realiza cu sufletul emisiunea şi sufletul ei îi refuza, nu trupul. Când filma, sufletul ei se separa de trup şi se înălţa la ceruri. La final, mâinile ei erau reci ca gheaţa", a spus în predica sa înalta faţă bisericească. 

Mai multe articole despre:
Iuliana Tudor adio emoţionant Marioara Murărescu