MENIU

Elena Udrea vrea să dea în judecată producătorii emisiunii Animal Planet

Elena Udrea a ajuns la capătul răbdarii. Ea spune că nu mai suportă scenetele în care producătorii emisiunii Animat Planet parodiază relaţia ei cu Traian Băsescu. Udrea este decisă să se adreseze justiţiei pentru a le stopa.

Într-un dialog cu cititorii blogului ei, Elena Udrea se arată revoltată de felul în care este prezentată în emisiunea Animat Planet.

"Protestez faţă de felul excesiv, vulgar în care îşi permit să se refere la mine. Este inadmisibil să nu ţii cont de dreptul la imagine al unei persoane, sub pretextul că este un desen animat, dar fiindu-mi folosit chipul şi numele. Acordul meu nu îl au", scrie Elena Udrea pe blog-ul ei.

"Îmi voi spune public părerea, îi voi soma să înceteze, după care îi voi acţiona în judecată. Gândiţi-vă ce s-ar întâmpla dacă soţul meu nu ar înţelege de ce sunt eu un astfel de personaj în astfel de desene animate. Ceea ce fac ei depăşeşte orice bun-simţ şi orice nevoie de rating", mai afirmă Udrea.

Contactat telefonic, Toni Grecu, unul dintre scenariştii emisiunii, totodată şi membru al trupei Divertis, spune că nici nu se pune problema să renuţa la personajul Elana Udrea.
Mai multe articole despre:
Udrea Animal Planet