MENIU

Ele sunt vedete, dar nu au terminat nici liceul

Desi ni se spune mereu ca o diploma poate fi foarte utila, ea nu este o conditie absoluta pentru a reusi in viata, desi ne mareste sansele.

Ne dovedeste acest lucru si cateva vedete de la Hollywood care nu au terminat nici macar liceul, dar au reusit totusi sa-si construiasca o cariera de invidiat. Sigur nu stiai ca aceste vedete sunt fara studii!

Vedete fara studii: nu au terminat liceul

Tom Cruise a vrut sa devina preot initial, insa, dupa ce a urmat cateva lectii de actorie in copilarie, si-a schimbat complet traiectoria si a abandonat scoala, mutandu-se in New York pentru a-si indeplini visul american. 

Nici Ryan Gosling, acest Fat-Frumos pentru milioane de femei din lumea intreaga, nu este „perfect”, desi se apropie destul de mult. Provenit dintr-o familie saraca, dar pasionat de cinematografie pana in maduva oaselor, tanarul a renuntat la liceu pentru a-si face o cariera de actor, iar primul pas catre aceasta a fost intrarea in Mickey Mouse Club, alaturi de Justin Timberlake. 

Si Robert Downey Jr. face parte din categoria „vedete fara studii”. El a renuntat la liceu in momentul in care a inceput sa primeasca oferte de roluri in filme mai mult sau mai putin promiatoare. Instinctul l-a ghidat catre New York - si bine a facut ca s-a dus -, unde soarta i-a pregatit o cariera de succes in cinematografia hollywoodiana. 

Mai multe pe Divahair.ro. 

Mai multe articole despre:
liceu studii vedete diplomă