MENIU

E superbă. Cum arată femeia cu cea mai frumoasă față din lume

Fiecare femeie este frumoasă în felul ei. Deasemenea, frumusețea este de multe feluri, însă prin prisma specialiștilor femeia cu cea mai plăcută față din lume este considerată Gigi Hadid. FOTO

Mai mult de 12 milioane de admiratori o caută zilnic pe contul personal de Instagram, unde savurează fotografiile superbe pe care fotomodelul le postează. Nu este surprinzător faptul că cele mai mari branduri de cosmetice se luptă pentru a încheia contracte de imagine cu frumoasa Hadid.

Numele ei adevărat este Jenela Noura. S-a născut în Los Angeles și este fica dezvoltatorului imobiliar Mohamed Hadid și a fostului model Yolanda Foster. Superba Gigi Hadid mai are doi frati mai mici, dar si alti 7 vitregi. A absolvit Malibu High School si a fost capitanul echipei de volei, iar apoi s-a mutat in New York si si-a continuat studiile la New School. Este blondă, are ochi albastri, iar la doar 21 de ani a cunoscut deja succesul datorită prezentărilor de modă Victoria’s Secret. 

Gigi Hadid a fost descoperită de Paul Marciano, de la Guess, iar în scurt timp a devenit imaginea brandului. Acesta a fost doar inceputul pentru Hadid, pentru că în scurt timp cele mai mari case de moda au inceput sa se bata pentru semnătura ei, scrie huff.ro.

În glorioasa carieră de fotomodel, frumoasa americancă s-a remarcat si-n reality show-ul „The real housewives of Beverly Hills”.

sursa foto: instagram