MENIU

DRAMĂ teribilă pentru Anca Badiu

<p>DRAMĂ teribilă pentru Anca Badiu</p>

Anca Badiu se lupta de cinci ani cu o boala a glandei tiroide, care a facut-o sa se ingrase 30 de kilograme. Acum, ea are alte probleme grave, iar pentru a se vindeca are nevoie de 40 de mii de euro.

Era considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, canta intr-o trupa de succes si ducea o viata imbelsugata.

In 2009, insa, in urma unui control de rutina, viata ei avea sa se schimbe total. Atunci, medicii au descoperit ca Anca are o boala grava a glandei tiroide, iar artista a inceput imediat un tratament puternic.

Odata cu luatul in greutate, Anca a avut din ce in ce mai multe probleme de sanatate, cu care se lupta si acum: "Ma doare rau spatele, coloana mi s-a curbat si cred ca am si hernie de disc. Totul din cauza sanilor, care sunt foarte mari", a declarat Anca Badiu, pentru CANCAN.ro.

Cantareata a fost la nenumarati medici pentru a-si rezolva problema cu bustul, iar toti i-au pus acelasi diagnostic: Anca are sani-gigant si are nevoie de o operatie de micsorare. De altfel, fiecare san al acesteia cantareste trei kilograme:

Mai multe articole despre:
boală sâni Anca Badiu