MENIU

DRAMA prin care trece Monica Gabor, deși toată lumea crede că o duce bine

<p>DRAMA prin care trece Monica Gabor, deși toată lumea crede că o duce bine</p>

Monica Gabor i-a dezvaluit unei prietene ca Mr. Pink nu este chiar printul la care ea visa. Acesta o tine din scurt si este supravegheata chiar si in locuinta de lux in care locuiesc cei doi, prin intermediul camerelor video.

In acelasi timp, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu poate parasi casa doar cu acordul iubitului sau milionar si neaparat insotita de unul din oamenii lui de incredere.

“Monica mi-a spus ca de Irinel Columbeanu a scapat usor, dar de Mr. Pink nu o sa mai scape vreodata. Ea va fi libera, doar cand acesta se va plictisi de ea. Iar daca ii iese din cuvant risca sa dispara definitiv, sugerand ca isi poate pierde chiar si viata. Traieste intr-un permanet stres acolo, desi ea afiseaza o viata plina de bunastare si de huzur. Aceasta este doar o aparenta. Monica este foarte nefericita in Statele Unite, traieste ca intr-o inchisoare, si din pacate ea nu se va mai putea intoarce in Romania ca femeie libera. Ar vrea sa vina sa o vada pe Irina, deoarece ii este foarte dor de ea, insa Mr. Pink nu o lasa sa plece deocamdata. Este prizoniera intr-o tara libera” a declarat pentru raportmonden.ro o prietena a Monicai.

Mai multe articole despre:
dramă Monica Gabor Mr Pink