MENIU

DRAMA NEŞTIUTĂ din viaţa Andreei Marin: a PIERDUT o persoană dragă, de curând

Andreea Marin

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin şi-a îngrijorat fanii cu un mesaj trist postat pe Facebook. Mai mult, "Zâna" nu a oferit nicio explicaţie privitoare la evenimentul care a determinat-o să scrie acele cuvinte, până azi, când a dezvăluit ce anume a întristat-o.

"Uneori, cei mai puternici dintre noi sunt aceia care zâmbesc ducându-şi în tăcere durerea, cei care plâng în spatele uşilor închise şi care duc lupte despre care nu ştie nimeni", este mesajul pe care Andreea Marin l-a postat pe reţeaua de socializare, scrie ziarulring.ro.  

Invitată la Kanal D, la emisiunea "Teo Show", Andreea Marin a mărturisit că ceea ce a determinat-o să scrie mesajul respectiv a fost pierderea unei persoane dragi.

Se întâmplă să mai pierdem oameni dragi... A axistat o astfel de întâmplare, recent, pentru mine şi nu poţi fi prea bucuros în ziua aceea, chiar dacă nu ţi se întâmplă ţie, direct, ceva rău. În momentul în care pierzi pe cineva drag e inuman să fii altfel decât cu picioarele pe pâmănt, poate melancolic şi poate trist în ziua respectivă, dar asta nu înseamnă că viaţa nu merge mai departe. Eu nu am nevoie să mă explic prea mult. Până acum nu m-a întrebat nimeni direct ce s-a întâmplat.", a explicat vedeta la emisiunea lui Teo.

Mai multe articole despre:
Teo Andreea Marin pierdere dramă neştiută