MENIU

Drama neștiută a actorului Sean Connery: se lupta cu o boală gravă. "În ultima vreme, nici nu mai putea să vorbească" 

Drama neștiută a actorului Sean Connery: se lupta cu o boală gravă.

Sâmbătă, lumea filmului a fost zguduită de o veste tristă: Sean Connery a murit. Actorul suferise, în ultima perioadă a vieții, de demență. S-a stins din viață la 90 de ani, în somn, în casa sa din Bahamas. 

Soția lui Connery, Micheline Roquebrune, a vorbit deschis despre bătălia lui Sir Sean cu demența, despre moartea acestuia și a mărturisit ce a însemnat să fie căsătorită cu "un bărbat model".

Într-un interviu pentru Daily Mail, Roquebrune, în vârstă de 91 de ani, a dezvăluit că lupta actorului de Oscar cu demența i-a afectat enorm viața.

"Nu mai era el, în ultima perioadă a vieții. De ani de zile, nu mai putea să vorbească. Vreme de 45 de ani, soțul meu a primit ce și-a dorit, apoi a murit în somn. A fost atât de liniștit... Am stat tot timpul la capul lui și, dintr-o dată, am simțit cum dispare. A fost exact cum și-a dorit", a povestit Micheline Roquebrune, într-un interviu plin de emoție. 

Micheline Roquebrune l-a întâlnit pe Sean Connery în timpul unui turneu de golf. A fost a doua sa soție. 

"Am avut o viață minunată împreună. A fost bărbat model. Îmi va fi greu fără el, știu asta, dar mai știu și că nu putea să trăiască veșnic", mai spune văduva.