MENIU

DRAMA JULIEI ROBERTS. Sora ei s-a SINUCIS, nu înainte de a lăsa un MESAJ TERIFIANT despre actriţă

<p>Julia Roberts trăieşte o dramă: sora sa mai mică s-a sinucis</p>
<p>Julia Roberts trăieşte o dramă: sora sa mai mică s-a sinucis</p>

Sora  vitregă a Juliei Roberts, Nany Motes, a murit din cauza unei supradoze de droguri duminică noaptea, anchetatorii vorbind despre o sinucidere.

Nancy Motes, care este sora mai mică a actriţei Julia Roberts, cele două având aceeaşi mamă, a murit, la 37 de ani, în urma unei supradoze de droguri. Femeia ar fi trebuit să se căsătorească cu logodnicul său pe 17 mai 2014.

Cu câteva săptămâni înainte de a muri, sora Juliei Roberts a scris o serie de mesaje pe contul său de Twitter, în care pretindea că a fost abandonată de familia sa şi le spunea fanilor actriţei: "Ca să ştiţi şi voi, "Frumuşica Americii" e o căţea", întrebându-i dacă îşi doresc să fie fanii unei persoane atât de rele, care nici măcar nu este o bună actriţă, scrie Daily Mail.

Urmând exemplul fraţilor din familie -Eric Roberts, Julia Roberts şi Lisa Roberts Gillian- şi Nancy Motes îşi dorea să fie actriţă, ea fiind chelneriţă şi având roluri mărunte.

Motes a explicat că a fost mereu criticată pentru greutatea sa de sora sa vitregă, Julia Roberts, până când a cedat şi şi-a făcut o intervenţie de micşorare a stomacului.