MENIU

Drama Dianei Enache. Agresorul i-a râs în față

Diana Enache

Luni, fiica lui Adrian Enache a stat faţă în faţă cu cel care a fost la un pas să-i ia viaţa. Apărătoarea fetei, avocata Katia Cicală, ne-a dezvăluit care a fost atmosfera din sala de judecată şi cum a încercat agresorul să-şi intimideze victima cu o atitudine nonşalantă.

Acum cinci luni, Diana Enache a fost atacată cu un briceag de Ali Kanaan, paznicul blocului în care locuieşte tatăl ei. În urma incidentului, tânăra a fost înjunghiată în piept şi s-a ales cu tăieturi pe mâini chiar în apartamentul cântăreţului Adrian Enache, scrie ziarulring.ro. 
 
Anchetatorii l-au acuzat pe suspect de tentativă de viol şi abuz în serviciu.
"E anormal comportamentul lui" Luni, la Judecătoria Sectorului 1, prima confruntare dintre victimă şi agresor a durat şase ore. Deşi a mărturisit că a încercat să se pregătească psihic pentru această întâlnire, în urma şedinţei, Diana a ieşit foarte afectată. Avocata acesteia ne-a povestit că atitudinea inculpatului a lăsat de dorit, mai ales că el şi apărătorul lui au încercat să o scoată pe fată vinovată de cele întâmplate.
 
"Diana a fost foarte afectată, mai ales că e prima întâlnire de la incident. Atmosfera a fost tensionată, şedinţa a durat şase ore... Diana a rezistat, o mare parte a timpului l-au audiat pe el, iar audierea ei a durat aproape o oră şi jumătate",a precizat Katia Cicală.
 
"Au provocat-o non-stop" Fiica lui Adrian Enache a cedat tensiunii când libanezul Ali Kanaan şi avocatul lui au susţinut că, de fapt, victima a provocat tot incidentul. "Încerca să spună că Diana l-a provocat, ne-a râs în faţă. La intrare, el râdea, era foarte vesel. E anormal comportamentul lui, felul în care se manifestă. I-a şi întrebat: «Eu sunt un copil, nu vă gândiţi la mine că e primul proces la care particip?». Au provocat-o non-stop, iar când a auzit că au aruncat vina pe ea, au început să-i tremure picioarele, vocea...", a explicat apărătoarea Dianei Enache.
Mai multe articole despre:
Adrian Enache diana enache