MENIU

DRAMA Alexandrei Dinu: De când a fost operat Mario, am ajuns la 44 kg

<p>Alexandra Dinu</p>

Alexandra Dinu (34 de ani) a slăbit vizibil, acum cântăreşte doar 44 de kilograme, dar nu ţine regim ca alte vedete care vor să arate ca nişte fotomodele. Dimpotrivă, este pofticioasă, mai ales la dulciuri.

 Grijile şi problemele au copleşit-o însă. Nici acum nu-şi poate reveni din şocul suferit anul trecut, când unicul ei fiu, Mario (11 ani), a trecut printr-o complicată operaţie pe cord deschis.

Despre viaţa actriţei care a făcut furori la Roma cu rolurile sale, despre dragostea pentru şarmantul Luca Bastianello (34 de ani), dar şi despre planurile de viaţă, Alexandra ne-a vorbit într-un interviu de suflet.

"Nu, nu ţin dietă, deşi îmi place să fiu atentă la alimentaţie. În ultimul an însă, am slăbit mai ales din cauza problemelor cu copilul. Am dormit mai puţin, în jur de cinci ore pe noapte. Când nu mă ia somnul citesc, mă uit la filme. Am doar 44 de kilograme. Stresul este un adevărat inamic al sănătăţii. Acum sunt în România şi cred că mă voi întoarce la Roma cu câteva kilograme în plus, meritul prăjiturilor de aici.", spune Alexandra Dinu, scrie Libertatea.ro.