MENIU

DRAMA actriței Eugenia Șerban

<p>Drama actriţei Eugenia Şerban</p>

Eugenia Şerban trece prin momente dificile. Actriţa care făcea furori în urmă cu câţiva ani are mari probleme de sănătate în urma unei operaţii nereuşite şi are tumori la ambii sâni.

De când a renunţat la silicoane, Eugenia Şerban (45 de ani) trăieşte un coşmar şi riscă să-şi piardă viaţa dacă nu alege extirparea ambilor sâni, aparent singura soluţie salvatoare. "Când mi-am scos silicoanele am făcut nişte necroze care se pot transforma în cancer. Sunt nişte tumori pietrificate. La unul dintre sâni e mai grav decât la celălalt", a povestit Eugenia la emisiunea lui Măruţă de la Pro TV, scrie Libertatea.ro.

Vedeta a adăugat: "Sânul este maltratat pentru că în urma necrozelor am rămas fără un mamelon. Sânul e mutilat şi pe interior şi pe exterior. Voi merge la un spital din Turcia unde voi face operaţia".

Eugenia Şerban a continuat: "La un spital din România nu şi-au asumat răspunderea pentru operaţie, de aceea merg în Turcia. Nu am încredere în România, aştept cu mari emoţii opiniile medicilor de acolo. Eu nu vreau să dau numele medicului care m-a adus în această stare. E un medic bun, renumit, nu vreau să-i dau numele şi să-l denigrez. N-a avut o atitudine frumoasă faţă de mine. Mă aşteptam să primesc doar un telefon de la el. Eu am avut necroză deschisă şi am umblat cu pansamente vreo trei luni de zile. Erau nişte răni care nu se închideau".

 
Mai multe articole despre:
tumoare actriţă Eugenia Șerban