MENIU

Dr. Oz vine pentru prima dată în România. Cât te costă să discuţi sau să iei prânzul cu el

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut întregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, va sosi pentru prima dată în România, pentru a susţine conferinţa "Take your life to the next level".

Evenimentul dedicat stilului sănătos de viaţă, se va desfăşura pe 25 mai 2016, la Sala Palatului din Capitală, începând cu ora 09.00.

Dr. Oz este cel mai cunoscut medic la ora actuală datorita faptului că a adus medicina complementară în faţa publicului, prin emisiuni de televiziune ("The Dr. Oz Show", lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tipărirea a diverse publicaţii.

La Bucureşti, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health&Lifestyle şi va oferi sfaturi menite să ajute oamenii să-şi îmbunătăţească viaţa.

Conferinta va fi urmată de un alt eveniment dedicat exclusiv personalităţilor importante din lumea medicală din România, şi anume "Gala pentru excelenţă în sănătate", în cadrul căreia Dr. Oz va acorda premii.

Biletele la conferinţa găzduită de Dr. OZ au fost puse în vânzare online şi au preţuri cuprinse între 79 şi 398 de euro. Cel mai scump bilet include şi accesul la Gală, dar şi un prânz alături de celebrul medic.