MENIU

Diana Dumitrescu, în lacrimi. O persoană apropiată ei a murit

Diana Dumitrescu, în lacrimi. O persoană apropiată ei a murit

Diana Dumitrescu trece prin clipe grele, după ce o persoană aproapiată s-a stins din viaţă. Actriţa şi-a împărtăşit sentimentele pe blogul său şi a recunoscut că nu a apucat să viziteze mai des persoana dragă.

Diana Dumitrescu a vorbit despre cât e de greu să te trezeşti că cineva drag nu mai e lângă tine atât de subit. Deşi nu a spus despre cine e vorba, vedeta a dezvăluit că persoana în cauză a crescut-o şi a avut grijă de ea când era mică, scrie Click.ro.

"Momente si momente. Sus si jos. Zambet si lacrima. Fericire si tristete.Cred ca aceste cuvinte definesc cel mai bine viata.

Pierderea cuiva drag este cel mai greu moment din viata. Azi e, maine nu. Si din pacate nu putem face nimic, pentru ca acesta este cursul vietii. Regretele, nu folosesc la nimic. Am. Am regrete. Sunt suparata pe mine ca nu am fost sa o vizitez mai des. Stiu ca ea nu e, nu era, suparata.

Scriu aceste randuri ca sa va reamintesc, ca viata este scurta si brusca uneori, ia de langa noi oamenii dragi, fara sa ne anunte, lasand goluri care nu vor mai fi niciodata umplute. Camarutele inimii, pline cu sentimente pentru fiecare om din viata noastra, raman goale si pustii si nimeni altcineva niciodata nu le poate inlocui.", a postat Diana pe blog.

Mai multe articole despre:
moarte actriţă lacrimi Diana Dumitrescu