MENIU

Diana Dumitrescu și Ioana Ginghină pleacă în tabără de slăbit! S-au îngrășat?

Diana Dumitrescu și Ioana Ginghină s-au înscris la tabăra de slăbit organizată de Diana Știrbu, instructor internațional de kangoo jumps, unde participanții vor învăța să scape de kilogramele în plus într-un mod eficient, rapid și sănătos.

Tabăra “Bye Bye Belly Camp” se va desfăsura în perioada 26 – 30 noiembrie la Predeal. Detalii pe www.dianastirbu.ro:

“Vă pregătesc cinci zile cu 6 antrenamente pe zi, ore de kangoo jumps, fitness, aqua gym, trasee pe munte, workshop-uri de psihologia alimentației și de gătit. Noutatea va fi că vom găti împreună cele mai gustoase rețete sănătoase și cu un minim de calorii. Scopul taberei este să ajut cât mai multe persoane să înțeleagă cum se slăbeste sigur și eficient. Important este ca persoanele care participă să învețe cum să mănânce sănătos și să descopere tipul de antrenament care li se potriveste. Inscrierile se pot face pana pe 21 noiembrie pe adresa kangoo@dianastirbu.ro”, spune Diana Stirbu.



“Sunt foarte încântată și abia aștept să mergem în tabără. Vreau să îmi tonific musculatura și în același timp sunt convinsă că ne vom simți extraordinar pentru că orele Dianei sunt foarte antrenante și îți dau foarte multă energie”, mărturisește Diana Dumitrescu.

“Ma bucur mult că merg în această tabără pentru că o consider o mare investiție în mine și în sănătatea mea. Deși familia mea nu o să mă vadă timp de 5 zile, dupa această experiență o să fiu o mamă și o soție sănătoasă și cu o putere mai mare să mă ocup de lucrurile importante din viața mea”, ne-a spus Ioana Ginghină.

Mai multe articole despre:
Diana Dumitrescu ioana ginghină