MENIU

Declaraţii şocante ale fostului soţ al Danei Săvuică! Nimic din ce ştiai nu mai contează

Dana Săvuică recunoaşte: ''Da, am divorţat în decembrie''

Răzvan Stanciu, fostul soţ al Danei Săvuică, susţine că fostul manechin şi-a dorit divorţul, iar el este cel care a plecat de acasă.

Razvan Stanciu a fost cel care a recunoscut public ca el si Dana Savuica au pus capat casniciei in decembrie, dupa 25 de ani de iubire. Barbatul a vorbit cu sinceritate despre faptul ca el si vedeta nu mai locuiesc in aceeasi casa, iar, acum, nu mai sunt nici macar prieteni.

Daca pana acum, toata lumea a sustinut ca Dana a fost prima care si-a luat bagajul si s-a mutat in alta parte, ei bine, Razvan a declarat, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, ca lucrurile nu au stat deloc asa…dimpotriva! “Eu am fost cel care a plecat de acasa!!! Insa, e adevarat Dana a fost cea care si-a dorit intr-o proportie covarsitoare sa divorteze! Atunci, am acceptat situatia si am inteles ca nu mai puteam sa schimbam nimic unul la celalalt incat sa mai ramanem impreuna. Suntem doua caractere tari si, probabil, nu ne mai ascultam suficient sau nu ne mai acceptam asa cum suntem acum”, a spus fostul sot al lui Savuica pentru WOWbiz.ro.

Mai multe articole despre:
divorţ mariaj cuplu Dana Savuica razvan stanciu