MENIU

DECLARAŢIE ŞOCANTĂ a mamei Mădălinei Manole: "O omor cu mâna mea!"

DECLARAŢIE ŞOCANTĂ a mamei Mădălinei Manole: "O omor cu mâna mea!"

Petru Mircea, soţul regretatei Mădălina Manole, nu mai scapă de gura soacrei sale, Eugenia. S-au războit patru ani pe locul de veci, pe moştenire, dar şi pe programul de vizită al nepoţelului ei, Petru Jr. Iar acum, după ce a făcut praf maşina adoratei lor fiice, femeia a luat iar foc. Eugenia are şi un avertisment dur la adresa Cătălinei, blonda din viaţa lui Petru.

La aflarea veştii că maşina adoratei lor copile, o Toyota argintie, este grav avariată, în spate, pe ambele părţi, Eugenia a izbucnit din nou: ”A lovit ambele maşini. La 36 de ani şi-a luat carnetul, după ce s-a însurat cu fiica mea. Nu avea ce să conducă înainte, că nu avea ce. S-a dus averea Mădălinei. Nu a reparat maşina, că e în aşa hal că nu mai are ce să repare. Am înţeles că şi-a luat o maşină nouă din drepturile de autor ale fiicei mele”, ne-a declarat ea.

Dar nici Cătălina, blonda din viaţa lui Petru, n-a scăpat: ”După moartea Mădălinei, Petru plimbă în maşinile ei pe o alta. Dacă o prind pe individa aia cu care s-a urcat la fii-mea în maşină, o omor cu mâna mea, nu mai ţin cont de lege, şi aşa viaţa pentru mine este acum egală cu zero. Iar el, ferească Dumnezeu, dacă-l prind. Nu l-a pedepsit nici legea, nici D-zeu, dar să aibă grijă. Durerea mea este la fel de mare ca atunci când fata mea a murit!”, a mai adăugat Eugenia.

Citeşte mai mult pe click.ro

Mai multe articole despre:
sinucidere petru Mădălina Manole