MENIU

DECIZIE ŞOC a Nicoletei Luciu: s-a OPERAT şi a PLECAT

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu si-a facut bagajele si a renuntat la traiul din Bucuresti pentru a fi alaturi de sotul ei, in Miercurea Ciuc. Dupa ani in care a facut naveta, bruneta a luat o decizie extrem de importanta.

Pe langa faptul ca a renuntat la tot ce ofera mai frumos Bucurestiul pentru a trai in liniste alaturi de sotul ei, intr-un oras mic precum Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu a decis sa isi faca o operatie pe care o amana de foarte mult timp.

Vineri, 19 noiembrie,Nicoleta s-a operat la o clinica din Turcia pentru a-si corecta defectul de vedere pe care si l-a descoperit inca din perioada liceului. Toata interventia a fost facut in mare secret si a durat aproximativ 10 minute. Bruneta se simte foarte bine si vede perfect, scrie cancan.ro.  

„Am avut aceasta afectiune inca din liceu. Stateam in Drumul Taberei si trebuia sa iau autobuzul 368 pentru a ajunge la scoala, insa de multe ori ma urcam in 168, pentru ca nu vedeam la distanta. Salutam pe cine nu trebuie pe strada, crezand ca ma saluta pe mine, dar era vorba de persoanele din spatele meu”, a povestit Nicoleta.