MENIU

Decizia surprinzătoare luată de Madonna. "Nimeni nu s-ar fi aşteptat vreodată"

Deşi recent a declarat că nu îi place să se uite la TV, Madonna ar putea fi ea însăşi vedeta unui reality show produs de Bunim Murray. Vedeta nu a luat încă o decizie, dar s-a arătat încântată de succesul avut de emisiunea "Keep Up With the Kardashians".

Cântăreaţa americană Madonna ar putea fi protagonista unui reality-show televizat.  Vedeta în vârstă de 57 de ani se află în negocieri cu Bunim Murray, producătorul celebrei emisiuni “Keep Up With the Kardashians”, care are în centru familia Kardashian, scrie The Mirror.

Potrivit sursei citate, solista a fost impresionată de modul în care Kim Kardashian şi soţul ei, Kanye West, au reuşit să gestioneze succesul apariţiei pe micul ecran.

“Nimeni nu s-ar fi aşteptat vreodată ca o vedetă de talia Madonnei să vrea să apară într-un reality-show, dar asta ne arată cât de mult s-au schimbat vremurile”, a povestit un apropiat al cântăreţei. “A ajuns să fie prietenă cu Kim Kardashian prin intermediul lui Kanye West şi aşa a observat cum Kim şi familia ei au făcut ca acest show să fie cool şi foarte actual”, a adăugat aceeaşi persoană.

Aşadar, Madonna ar urma să-i implice în acest show şi pe cei patru copii ai săi: Lourdes (18 ani), Rocco (15 ani), David şi Mercy (nouă ani).

“Nu a luar încă nicio decizie, dar îi place să le ofere fanilor o posibilitatea să arunce o privire în viaţa ei de zi cu zi, mai ale atunci când se află în turneu”, a mai povestit respectiva persoană.

Pe de altă parte, vedeta anterior că nu îi place să se uite la televizor, dar şi că nu-i place să îi judece pe cei care apar pe micile ecrane.

“Cred că suntem prea obsedaţi de asta”, spune ea la vremea respectivă.