MENIU

DE NERECUNOSCUT. Uite ce îngrozitor arată Brenda din Beverly Hills acum!

Shannen Doherty
Shannen Doherty

Desi era una dintre cele mai bine cotate celebritati ale anilor ’90, facand furori la vremea aceea cu rolul Brendei din serialul fenomen „Beverly Hills 90210”, Shannen Doherty si-a pierdut complet stralucirea de alta data. Daca in urma cu 10 ani afisa o silueta impecabila pe coperta revistei Playboy, astazi are cateva kilograme in plus si pare ca nu se mai ingrijeste deloc.  

A fost una dintre cele mai bine cotate actrite ale anilor ’90 si a pozat provocator pe coperta revistei Playboy in urma cu 11 ani. Insa acum, stralucirea lui Shannen Doherty (43 de ani), cea care i-a dat viata faimoasei Brenda din serialul „Beverly Hills 90210”, parca a disparut complet.

Actrita a fost surprinsa de paparazzi zilele acestea, in timpul unei plimbari prin Malibu. Cu parul ravasit, fara machiaj si o tinuta casual, Shannen parea a fi doar o umbra a ceea ce a fost candva.

Shanen Doherty a optat pentru o tinuta care nu ii pune prea bine in valoare trupul, formata din jeansi, un pulover larg, o pereche de flip-flops, ochelari de soare si o geanta supra-dimensionata Chanel.

Citeste continuarea pe ADPM