MENIU

Daniela Gyorfi a avut grave probleme financiare

Daniela Gyorfi

Descoperită de învăţătoare, când avea doar 10 ani, Daniela Gyorfi a studiat viola şi pianul, dar nu la un nivel înalt, din cauza problemelor financiare din familia ei.

Daniela Gyorfi a povestit, la Constantin 60’, duminică seară, la Prima TV, despre faptul că se întâmpla, în vremea şcolii, să nu aibă nici măcar bani de caiete.Tot din cauza sărăciei, vedeta a fost ocolită de compozitorii şi textierii din muzica românească.

Daniela a reuşit, în 1991, să participe la Festivalul de la Mamaia şi chiar să ia locul II, la care n-a sperat niciun moment. „Jocurile erau altele. Marele meu noroc a fost Mirabela Dauer, ea era în juriu. Ştiam că este împotriva şpăgilor date de artişti, iar această atitudine a ei m-a ajutat să fiu premiată, chiar dacă nu cu trofeul cel mare”, îşi aminteşte artista. Mai mult, Daniela Gyorfi nu “s-a văzut”, în direct, la tv, la decernarea premiului, din cauza unui “banal” calup publicitar difuzat în timpul galei laureaţilor.

Chiar dacă a intrat în “circuitul câştigătorilor”, care era promovat la Televiziunea Română, invitata lui Alexandru Constantin a “ratat”, mai mereu, prezenta în programele de divertisment. „Filmam încă de dimineaţă, mă străduiam să iasă cât mai bine, dar nu eram difuzată. Mereu mi se spunea că nu mai e loc şi pentru mine în emisiune, că nu mă îmbrac cum trebuie, că dansez scandalos”, spune, cu amărăciune, Daniela Gyorfi. Chiar şi mama artistei primea telefoane în care i se spunea să-şi „strunească” fiica.