MENIU

Dani Oțil, AVANSURI unui fotomodel: “Ai mâna pe fundul meu?”

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, petrecere cu lăutari în Centrul Vechi

Ieri a avut loc petrecerea de 15 ani București Mall. La acest eveniment de modă high class sa ales imaginea oficială a centrului comercial, iar publicul s-a bucurat de un concert oferit de Smiley și Delia & Band. În timpul evenimentului, Dani s-a apucat de flirtat cu una din concurente, pe scenă.

Aseară clienții București Mall au participat la petrecerea ce marchează aniversarea de 15 ani a primului centru comercial din România și la alegerea tinerei care îl va reprezenta timp de un an, marea câștigătoare a concursului Chipul București Mall.


Răzvan și Dani au ținut publicul în priză, iar un DJ a încălzit atmosfera, apoi Delia & Band a dat tonul unui concert de zile mari. "Țin minte cât de entuziasmată am fost în momentul în care se deschidea în sfârșit un mall în București. Doar prin călătoriile mele în străinătate intrasem în mall-uri și, când am auzit că o să avem și în Capitală, abia așteptam să îl vizitez și să îmi cumpăr ce era mai special. Mă bucur mult că am cântat la aniversarea de 15 ani", a declarat Delia.


Dani a fost pipăit de una din concurente
Dani Oțil, prezentatorul evenimentului, a fost în permanență pe scenă alături de concurente. La un moment dat, matinalul de la “Neața” stătea foarte aproape de una din fotomodele și dintr-o dată a tresărit, spunându-i: “Ai mâna pe fundul meu?”. Binențeles că tânăra concurentă nu a recunoscut, iar Dani a continuat: “Nu găsești nimic, decât telefonul meu.”


Partener media: realitatea.net

Mai multe articole despre:
Dani Oţil mall Bucureşti