MENIU

Dana Patriciu, de nerecunoscut. A slăbit extrem de mult!

<p>Dana şi Dinu Patriciu</p>

Dinu Patriciu a fost un om de afaceri controversat, adulat de unii, detestat de altii, dar considerat de majoritate etalonul afaceristului de succes post-decembrist.

La inmormantarea miliardarului, vaduva lui s-a tinut cu greu pe picioare si a fost ajutata sa mearga de fiul ei. Era extrem de slaba, asa cum nu o mai vazuse nimeni, niciodata.

"Am fost lasata sa ma descurc fara niciun venit, locuind intr-un apartament de doua camere inchiriat, pe care il platesc din pensia mea de arhitect din Romania si din sumele cu care ma ajuta fiul meu, pentru ca sotul meu a ales sa inchida toate cardurile pe care le foloseam si a exercitat toate presiunile posibile asupra mea pentru a ma convinge sa dispar fara nicio pretentie, ca si cum nu as fi existat vreodata. El mi-a luat dreptul de a avea grija de el, iar a invoca prin aceasta cerere faptul ca nu l-am vizitat si nu am luat legatura cu el apare ca un gest de o fatarnicie si cruzime greu de imaginat de la cel care a fost odata partenerul meu de viata, un om pe care l-am iubit, admirat si respectat din tot sufletul'", spunea Dana Patriciu in urma cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

Mai multe articole despre:
Dinu Patriciu înmormântare Dana Patriciu