MENIU

Dan Bittman ar putea reveni la TVR

Dan Bittman

După ce și-a încheiat contractul cu Antena 1, Dan Bittman speră să se reîntoarcă la TVR 1, unde a moderat emisiunea Dănutz "S.R.L.".

Solistul trupei Holograf a realizat mai mulți ani emisiune duminicală, care s-a bucurat de succes în rândul publicului, dar proiectul a fost abandonat în momentul în care Antena 1 i-a propus să facă parte din juriul de la X Factor. Acum, cântărețul este liber de contract și așteaptă oferte de la alte televiziuni și afirmă că nu ar spune nu uneia venite din partea postului național.
 
“Contractul meu cu Antena 1 s-a încheiat anul trecut în decembrie, după terminarea show-ului X Factor, şi nu s-a mai reînnoit. Nu pot comenta hotărârile trustului, ei îşi cunosc strategia şi ştiu mai bine de cine au nevoie. Deocamdată nu am primit oferte concrete din partea vreunui post de televiziune. Mi-ar plăcea însă să realizez din nou o emisiune personală, pe stilul meu. Dănutz SRL a avut mulţi ani la rând o audienţă foarte bună şi mi-ar plăcea să repet experienţa. Momentan însă, o pauză este binevenită”, a precizat Dan Bittman, într-un interviu acordat pentru reportervirtual.ro.
Mai multe articole despre:
Dan Bittman contract TVR X Factor