MENIU

Cuvintele sfâşietoare rostite de mama Ileanei Ciuculete

<p>Ileana Ciuculete&nbsp;</p>

Mama regretatei Ileana Ciuculete a împlinit ieri 86 de ani, însă a fost pentru ea cea mai dureroasă aniversare, fiindcă fiica ei s-a stins din viaţă mult prea devreme. 

"Copiluţa mea, copiluţa mea frumoasă! Gospodina mea! Frumoasa mea! Tot aici, copila mea, te găsesc? M-aşteptam să fii vie să vorbim amândouă! Copiluţa mea cuminte şi frumoasă. Copila mea, dragostea mea! Copila mea, se apropie timpul să nu mai fii aici, copila mea, sufletul meu, frumoasa mea! Nu mai am cuvinte să te mai strig, toate le-ai avut frumoase şi bune, nu se mai poate. Pleci de aici de la mămica ta, de la copiii tău şi de la fratele tău. Nu mai simţim nicio durere pentru că ajungi acolo unde a vrut Dumnezeu să ajungi. Copilul meu, nu pot să te mai ţin în braţe pentru că ai capacul! Nu te pot uita niciodată, fata mea", a rostit printre şiroaie de lacrimi mama Ilenei Ciuculete, notează cancan.ro.

Ileana Ciuculete a murit pe neaşteptate în seara zilei de marţi, în urma hepatitei C, boală pe care a descoperit-o prea târziu. 

Mai multe articole despre:
mamă înmormântare cuvinte Ileana Ciuculete