MENIU

CUTREMUR în Pro TV: pleacă ŞTEFAN BĂNICĂ de la Dansez pentru tine? REACŢIA OFICIALĂ a PRO TV

ŞTEFAN BĂNICĂ, pregătit să părăsească Pro TV?

Pe fundalul reducerilor salariilor şi costurilor de producţie, imperiul Pro se clatină. La doar câteva zile după ce Horia Brenciu a plecat de la Pro TV la Antena 1, Ştefan Bănică ar fi anunţat deja că, dacă va fi afectat de reducerile salariale, va părăsi postul TV.

Conform unor surse din PRO TV, fostul soţ al Andreei Marin - care ar încasa într-un sezon o sumă care se învârte în jurul a 30.000 de euro, bani la care se adaugă şi anumite privilegii privind expunerea sa artistică pe canalele media ale PRO TV - ar fi fost chemat la negocieri, scrie libertatea.ro.

Însă starul nici nu ar fi vrut să audă de o eventuală micşorare a veniturilor ce-i revin în urma participării sale ca prezentator al emisiunii “Dansez pentru tine” şi a ameninţat că va lăsa totul baltă şi va renunţa la show dacă nu se va ajunge la o înţelegere privind salariul său! “Şefii PRO i-au transmis să vină la renegocieri, pentru că nu-i mai pot plăti acelaşi salariu ca şi până acum. Bănică însă nici nu a vrut să audă de aşa ceva. Nu numai că nu s-a dus la negocieri, dar vedeta a transmis că, dacă i se va lua un singur cent din cât câştigă în momentul de faţă, va lăsa baltă emisiunea «Dansez pentru tine», producţie al cărei viitor este, oricum, incert”, ne-au dezvăluit surse din televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu.

REACŢIA OFICIALĂ a PRO TV în legătură cu "Dansez pentru tine"

“Grila de toamnă se discută în această perioadă. Este un proces normal și așa a fost întotdeauna,” a spus oficialul Pro TV.

Lucia Antal a precizat că în grila de toamnă “se vor regăsi toate tipurile de entertainment: cooking show-uri, talent show-uri muzicale și cu dans”.

“Unele formate sunt deja cunoscute, altele vor fi complet noi pe piața românească”, a spus ea, adăugând că “Orice format pe care-l vom părăsi va fi înlocuit cu un altul, pe care îl vom considera mai adecvat publicului și momentului actual.”, scrie paginademedia.ro, citând oficialul Pro TV.

“Nu am luat o hotărâre în ceea ce privește formatul Dansez pentru tine. Ce este sigur este că vom avea un show de dance în grila de toamnă”, a mai explicat Antal.