MENIU

Corina Chiriac, la 24 de ani! Ți-o mai amintești?

<p>Corina Chiriac</p>
Corina Chiriac

Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite şi mai respectate cântăreţe de la noi. Duminică ea a împlinit 65 de ani, însă pare că anii au fost blânzi cu ea şi cu pofta ei de viaţă.

Deşi nu mai este tânără, Corina Chiriac se menţine frumoasă, are o emisiune TV, are activităţi care o ţin în priză şi este mai energică şi mai liniştită decât oricând. Totuşi, cei care au crescut sau au trăit cu piesele ei îşi amintesc de începuturile acesteia. O fată frumoasă şi la fel de elegantă făcea oamenii fericiţi cu muzica ei şi chiar poza pentru reviste, scrie Libertatea.ro.

O fotografie destul de veche o înfăţişează pe artistă într-una dintre cele mai vechi ipostaze existente în presa din România şi a fost făcută în 1973, adică pe vremea când Corina Chiriac avea doar 24 de ani.

Măritată o singură dată, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, de care a divorţat în 1997, Corina nu are copii şi nici nu şi-a mai găsit sufletul pereche după despărţirea de soţ. Nu are însă regrete legate de viaţa personală. Iar în privinţa celei profesionale, recunoaşte că îi merge bine. 

Mai multe articole despre:
muzică Corina Chiriac