MENIU

Chef Florin Dumitrescu, DEZAMĂGIT de bogătași: “Se plâng că e mâncarea scumpă”

Într-un interviu EXCLUSIV realitatea.net, celebrul bucătar și-a manifestat nemulțumirea față de "snobii" care cheltuie sute și mii de lei o pe masă la mare, în weekend-urile estivale, apoi se întorc la București și devin zgărciți.

Juratul de la Hell’s Kitchen și-a deschis de curând un restaurant în zona de nord a capitalei, unde servește cele mai fine mâncăruri pe care a învățat să le prepare în cei 13 ani de experiență.

Are prețuri accesibile
Nemulțumirea lui Florin se adresează bogătanilor, care se plâng de prețurile mari pe care le practică anumite restaurante din capitală, și uită cât cheltuie la mare pe o masă. “Restaurantul meu, comparativ cu cele din zona Herăstrău, este mai accesibili. Nu sunt prețuri de restaurant românesc, dar sunt prețuri rezonabile. În București, toată povestea cu restaurantele e privită cu alți ochi. Vara toți merg la mare si dau 4-5 sute de lei pe o masă, și sunt dispuși să facă asta de 2 ori pe zi, 3 zile pe săptămână , apoi vin la București și se plâng că e scumpă mâncarea”, comentează Florin Dumitrescu

Mai multe articole despre:
null