MENIU

Charlie Sheen s-a vindecat de HIV cu un leac străvechi. Tratamentul se găsește și în România

<p>&nbsp;Veşti proaste pentru Charlie Sheen. Ce a decis poliţia din Los Angeles</p>

Vestea că Charlie Sheen are virusul HIV a zgudit presa mondială. Anunțul a fost cu atât mai cutremurător, cu cât actorul ar fi infestat sute de femei cu care acesta a făcut sex.

De când a aflat că are virusul care dă în SIDA, Sheen a încercat tot felul de tratamente pentru a scăpa de HIV. Se pare însă că remediul pentru asta stătea în laptele de capră, potrivit unui doctor care îl tratează pe actor.

„Am salvat ţări întregi de oameni de HIV cu lapte de capre bolnave de artrită. Printre pacienţii mei s-a numărat şi Charlie Sheen, care m-a căutat după ce a fost diagnosticat cu HIV, în 2011”, a declarat ieri în timpul unui show de televiziune doctorul Samir Chachoua.

“Mi-am injectat în organism virusul pe care îl avea Sheen şi apoi m-am tratat singur. Aşa l-am convins pe actor să înceapă, în paralel cu tratamentul medicamentos, cura cu lapte de capră”, a declarat Chachoua.

Se pare că laptele acestor capre suferă o mutaţie la nivel celular din cauza afecţiunii. Charlie a anunţat la finele lui 2015 că la ultimele analize de sânge nu a mai fost detectat virusul HIV în sângele său.

Mai multe articole despre:
SIDA HIV Charlie Sheen Samir Chachoua lapte de capra