MENIU

Cel mai ciudat mesaj de adio din lume. Ce a scris o femeie pe Facebook înainte să moară

Cancerul nu i-a oprit zâmbetul. O femeie din Marea Britanie a publicat pe contul de Facebook un text pe care mulți l-au numit ”cel mai ciudat și amuzant mesaj de adio”. La scurt timp după aceea, s-a stins din viață.

Știa că mai avea puțin de trăit, însă nu i-a fost teamă. Seema Jaya Sharma, o femeie în vârstă de 37 de ani, și-a petrecut ultimele zile de viață pe Facebook, unde a scris un mesaj motivațional. 

”Vreau ca ultimele mele cuvinte să fie 'Mai am la dispoziție 21 de secunde să plec' ", a scris britanica, pe contul de socializare, conform metro.co.uk.

”Vă rog să mă păstrați vie prin clipele de fericire pe care le trăiți, în care râdeți, zâmbiți și vă simțiți bine. Sunt chiar acolo, distrându-mă alături de voi! Nu plânge pentru mine, Argentina! Adevărul este că nici nu știu unde te afli pe hartă, geografia nu a fost niciodată punctul meu forte. Dacă vreo pasăre vă umple de 'noroc' să știți că aia sunt eu, salutându-vă”, a mai scris Seema Jaya Sharma.

Femeia a primit câteva mii de mesaje de încurajare în care cei care i-au citit textul motivațional i-au spus că a reușit să-i inspire și să-i facă să se simtă mai optimiști. 

La scurt timp după ce a scris textul pe Facebook, femeia s-a stins din viață. 

Mai multe articole despre:
Facebook cont Facebook mesaj motivational