MENIU

Cea mai urâtă vedetă din lume este Michael Jackson

Cântăreţul Michael Jackson s-a clasat pe locul întâi într-un top al celor mai respingătoare 20 de celebrităţi, realizat de Odee.com.

Realizatorii clasamentului nu l-au menajat deloc pe cântăreţ. Ei spun că Michael seamănă cu un extraterestru albinos, al cărui nas arată altfel de la oră la oră. Autorii topului îl descriu pe Michael "fost cântăreţ de succes, care s-a ocupat singur să-şi distrugă şi reputaţia, şi faţa".

Jackson este urmat de Marilyn Manson care se străduieşte să fie urât şi chiar reuşeşte. Locul trei este ocupat o milionară de origine elveţiană, Jocelyn Wildenstein, care a exagerat cu operaţiile estetice.

Locul patru i-a revenit actorului Michael Berryman, care a fost distribuit într-o mulţime de filme de groază şi SF-uri, tocmai pentru că este atât de urât.

Pe poziţia a noua s-a situat actorul Lyle Lovett, iar pe cea de-a zecea s-a clasat cântăreaţa Kelis, despre care realizatorii topului spun că este pur şi simplu înfricoşătoare.

Solistul formaţiei Aerosmith, Steve Tyler, e pe locul 12, Courtney Love pe 13, iar creatoarea de modă Donatella Versace pe 14.
Mai multe articole despre:
top Jackson urât