MENIU

Ce pensie are Elena Merișoreanu și cum își administrează cheltuielile: „Eu nu sunt cea care vrea lucruri foarte scumpe și de firmă”

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, cu o carieră de peste 60 de ani, a vorbit recent despre veniturile sale din pensie și despre cum își gestionează cheltuielile personale. Artista este recunoscută pentru sinceritatea cu care discută despre viața personală, iar recent, în cadrul unei emisiuni televizate, a oferit detalii despre aspectele financiare ale vieții sale.

O pensie care îi permite un trai decent

Elena Merișoreanu a mărturisit că, spre deosebire de alți pensionari, ea beneficiază de o pensie "bună" comparativ cu realitățile economice ale altora. „Am o pensie zic eu bună față de alții care poate nu au ce pune pe masă de Sfintele Sărbători," a spus ea, exprimându-și totodată tristețea față de situația pensionarilor cu venituri mici.

Artista a subliniat că, deși pensia principală îi asigură un trai decent, ea beneficiază și de alte surse de venit, ceea ce îi permite să economisească și să trăiască un stil de viață confortabil, arată click.ro.„Eu nu sunt cea care vrea lucruri foarte scumpe și de firmă, important e să-mi vină bine și să mă simt eu bine. Eu dau destul de mulți bani pe farduri bune, parfumuri, le cam și primesc, poșete scumpe nu îmi iau că mai îmi dau fetele că se plictisesc de ele cu moda asta care e acum, dar eu niciodată când am fost plecat în străinătate nu am ținut să dau mii de euro pe o poșetă sau pe un lucru din ăsta, nu. Important e să mă simt eu bine și să-mi vină și bine. Bărbatul meu nu m-a întrebat niciodată ce fac eu cu banii, că ai fost acolo, niciodată nu mă întreabă ce fac eu cu banii.” a adăugat ea.

Când vine vorba de cheltuielile personale, Elena Merișoreanu recunoaște că își permite anumite plăceri, în special în ceea ce privește produsele de înfrumusețare. 

Ce a spus Elena Merișoreanu despre relația cu soțul

Despre relația cu soțul său în contextul financiar, Elena a spus că acesta nu a fost niciodată curios sau intruziv cu privire la modul în care își cheltuiește banii. „Bărbatul meu nu m-a întrebat niciodată ce fac eu cu banii, că ai fost acolo, niciodată nu mă întreabă ce fac eu cu banii."

Discuțiile despre pensie și independența financiară sunt rare în spațiul public, dar Elena Merișoreanu abordează aceste subiecte cu o deschidere care reflectă valorile sale personale și respectul pentru autonomia individuală.