MENIU

Ce-a pățit Nicoleta Luciu în copilărie. O poveste cutremurătoare

Nicoleta Luciu
Luciu

Nicoleta Luciu regreta ca in copilarie nu a simtit afectiune din partea tatalui ei. Barbatul obisnuia sa bea mult si nu de putine ori devenea violent iscand certuri cu sotia lui. Astfel se face ca vedeta si-a luat mama si au plecat impreuna de acasa pentru a locui separat de acesta. Iata povestea.

Nicoleta Luciu nu a avut o copilarie tocmai linistita. Tatal ei obisnuia sa bea mult alcool si nu de putine ori devenea violent ajungand sa se certe cu sotia lui si chiar sa ii aplice corectii fizice.

Vedeta asista atunci la toate aceste probleme in familie si, atunci cand a inceput sa munceasca si sa castige propriul ban, a decis sa plece de acasa alaturi de mama ei si sa se mute separat de parintele alcoolic. Relatia cu tatal ei s-a degradat odata cu trecerea timpului, iar situatia nu s-a rezolvat nici in prezent. Spre exemplu, tatal ei nu i-a cunoscut inca pe nepotii sai tripleti, in varsta de doi ani si jumatate.

„Parintii mei nu sunt divortati, dar i-am separat eu. Pe mama am luat-o eu la mine, nu avea serviciu si putea sa stea. Le-am interzis sa-si mai vorbeasca pentru ca isi faceau rau unul altuia si nu avea rost.

Mama nu a luat asa omoruri, dar ii mai tragea cate una. Scandalurile s-au diminuat o data cu trecerea anilor. Erau niste reguli stricte in casa, cine nu le respecta suporta consecintele.

Acum nu stiu cum se descurca, pentru ca noi nu ii dam bani, dar ii cumparam alimente, medicamente, intretinerea i-o platesc eu…

Citeste continuarea pe ADPM

Mai multe articole despre:
Nicoleta Luciu carieră nicoleta luciu