MENIU

Ce-a facut Monica Gabor când s-a întâlnit cu Irinel Columbeanu pe plajă la mare? E ISTORIE!

Monica Gabor
Monica Gabor

Monica Gabor nu si-a mai vazut fetita de un an si nici n-a mai vorbit cu ea la telefon, de cateva luni. Ramona Gabor nu si-a vazut nici ea nepoata de multa vreme si, chiar daca in weekend s-a intalnit cu Irinel, nici macar nu a intrebat de Irinuca.

Surorile Gabor au luat drumul strainatatii in cautarea succesului si al iubirii. Monica s-a stabilit in America de cativa ani, iar din august anul trecut, de cand a decedat mama ei, nici ca a mai venit in Romania. Nu si-a vazut fiica de un an si nici macar la telefon nu au vorbit de cateva luni, relateaza Cancan

Si Ramona Gabor a plecat din tara, in Dubai mai exact, acolo unde s-a stabilit de mai multa vreme. Saptamana trecuta, bruneta a revenit pe plaiurile mioritice pentru a lua parte la parastasul de un an al mamei sale. Inainte de pomana, insa, ce va avea loc weekend-ul viitor, Ramona s-a distrat cateva zile pe litoralul romanesc. Se pare ca bruneta s-a si intalnit cu fostul sau cumnat, Irinel Columbeanu, intr-un mod cu totul intamplator, insa nu si-a exprimat dorinta de a-si vedea nepoata.

Asta desi Irina Columbeanu este si ea la mare iar Ramona trebuia doar sa mearga la hotelul unde aceasta este cazata.

Moni este asteptata la Bacau

Anul trecut, pe 21 august, Veronica Bulai si-a gasit sfarsitul in urma unui accident stupid. In timp ce se afla in pelerinaj la Manastirile din Moldova, grupul din care facea parte femeia s-a oprit la Pestera Polovragi.

Un bolovan s-a desprins din munte iar mama Monica Gabor si-a pierdut viata pe loc. Saptamana viitoare va avea loc pomana de un an, iar Monica nu putea lipsi la un eveniment atat de important.

Fosta doamna Columbeanu va ajunge in tara vineri si va merge direct la Bacau. Apoi, dupa pomana, Moni este asteptata la Mamaia, pentru a petrece cateva zile in compania fiicei sale: "Da, s-a intalnit cu Irinel. Au schimbat cateva vorbe, dar nimic despre Irina, apoi fiecare si-a vazut de treaba lui", ne-a confirmat una dintre sursele noastre.

Mai multe articole despre:
Irinel Columbeanu Ramona Gabor Monica Gabor