MENIU

Incredibil! Câţi bani primeşte Robbie Williams pentru concertul de la Bucureşti

Unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului 2015 dă peste cap traficul din Capitală, dar Robbie Williams promite să ofere românilor o experienţă cu adevărat de neuitat.

Robbie Williams a aterizat, joi, în jurul orei 18:00, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“. Acesta a fost însoţit de soţia lui, fotomodelul american de origine turcă Ayda Field, de Teddy, fiica lui în vârstă de trei ani, şi de câinele familiei, un ciobănesc mioritic pe nume Spencer.

Pentru acest concert din România, Robbie Williams va câştiga 1,5 milioane de euro, potrivit unor surse din domeniul impresariatului artistic citate de Click!.

Britanicul are mai multe cerinţe pentru acest concert. Robbie Williams vrea să aibă în culise două camere speciale: una pentru masaj şi una pentru relaxare, unde să fie şi o încăpere pentru jocurile pe X-box. Totodată, acesta a specificat că vrea să predomine culorile mov şi cafeniu. Cântăreţul mai cere gumă de mestecat cu diferite arome, 280 de prosoape, mâncare sănătoasă şi vegană, patru ziare britanice diferite, 24 de gogoşi, 16 litri de lapte, un kilogram de ciuperci, 50 de kilograme de gheaţă şi 48 de ouă.