MENIU

Cătălin Măruță, imobilizat la pat! Andra, filmată în lacrimi, la spital. Tragedie uriașă, la 15 ani de căsătorie

Cătălin Măruță a postat pe Instagram un videoclip în care se află pe patul de spital, iar Andra, soția sa, plânge la căpătâiul lui. 

Cătălin Măruță va fi supus, astăzi, unei intervenții chirurgicale la picior, o operație de ligamente încrucișate pe care nu o mai poate amâna.
 
Cătălin Măruță a declarat că nu are foarte mari emoții în ce privește intervenția, însă Andra nu a mai rezistat presiunii și a izbucnit în lacrimi.

Cu ochii în lacrimi,  Andra i-a mărturisit soțului său că se teme pentru el și că și-ar dori să fie ea operată în locul lui.

„Ce faci, iubire? Te-ai îmbrăcat, ți-ai luat costumul de asistentă? Ai emoții? Nu cred? Pe bune?”, a spus Măruță. 

Andra a publicat și un mesaj pe Instagram, alături de o fotografie cu ea și soțul ei, în care și-a declarat întreaga ei susținere. „De 16 ani împreună, de 15 ani căsătoriți. Întotdeauna împreună. Trecem prin toate ținându-ne de mână!”

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție. Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Vă trebui să mă operez, ceea ce vă fi foarte distractiv”, a anunțat Cătălin Măruță, în urmă cu doar câteva zile.