MENIU

Care e MOTIVUL pentru care s-a ÎNGRĂŞAT Jamie Oliver. Nu DIETA e de vină

Jamie Oliver

Jamie Oliver a declarat recent ca, timp de 10 ani, a dormit, in medie, cate trei ore si jumatate pe noapte. Acest stil de viata disfunctional l-a ajutat in cariera, averea sa ajungand la 150 de milioane de lire sterline, insa a facut ca bucatarul sa ia in greutate considerabil.

Intr-un interviu pentru Daily Mail, acesta recunoaste ca ajunsese sa nu mai "functioneze normal", sa adoarma la birou, in timpul zilei, scrie Ziare.com.

"Am ajuns la un punct, vara aceasta, in care trebuia sa fac ceva. Stiam ca e ceva in neregula cu mine", a declarat vedeta in varsta de 39 de ani.

"Ma simt de parca ar trebui sa admit ca sunt alcoolic (...) Doar ca in cazul meu e somnul", a explicat el. Deja de cand a luat masuri, fiind in pat la ora 22.00, chiar daca se trezeste tot la 5.00 dimineata, a dat jos si din greutate si se simte mai ager, nu doar fizic, ci si in ceea ce priveste capacitatea cognitiva.

Potrivit acestuia, deja circa 14 kilograme au disparut. Isi monitorizeaza insa, cu ajutorul unei bratari, somnul, exercitiile fizice si valoarea nutritionala pe care o primeste din alimentele consumate.

Vezi mai multe pe Ziare.com