MENIU

CÂNTĂREŢ FAIMOS, căsătorie SECRETĂ cu un manechin. Primele IMAGINI de la CĂSĂTORIE

Eros Ramazzotti, căsătorie secretă cu un manechin

Cântăreţul italian Eros Ramazzotti, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit cu iubita sa, modelul Marica Pellegrinelli, în cadrul unei ceremonii secrete, care a fost organizată sâmbătă, la Palatul Regal din Milano, informează hellomagazine.com.

Mireasa a ţinut să celebreze cariera muzicală a soţului ei şi a purtat la ceremonie o rochie inedită, creată de casa Valentino. Partea inferioară a rochiei de mireasă conţinea mai multe imprimeuri ce reprezentau portative muzicale cu notele din cântecul de dragoste preferat al celor doi parteneri de viaţă.

Casa de modă Valentino a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie a tinerei mirese, duminică, la o zi după ceremonia de nuntă. O altă fotografie, dată publicităţii tot de casa Valentino, îi prezintă pe cei doi miri, care au deja împreună o fiică în vârstă de doi ani, Raffaela Maria, în curtea Palatului Regal din Milano, după ceremonia de nuntă, scrie ziarulring.ro.

Mirele şi mireasa au purtat ţinute create de Maria Grazia Chiuri şi Pierpaolo Piccioli, directori de creaţie ai casei Valentino. Cântăreţul Eros Ramazzotti, în vârstă de 50 de ani, a fost căsătorit cu modelul şi actriţa elveţiană Michelle Hunziker din 1998 până în 2002, cu care are o fiică, Aurora Sophie, în vârstă de şapte ani.