MENIU

El este cel mai bine plătit DJ din lume. Câţi bani a câştigat într-un an

Scoţianul Calvin Harris este, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bine plătit DJ din lume, cu venituri de 66 de milioane de dolari. Pe următoarele două locuri se află David Guetta şi Tiesto.

Artistul scoţian Calvin Harris ocupă pentru al doilea an consecutiv locul întâi în topul celor mai bine plătiţi DJ din lume. Potrivit clasamentului întocmit de revista Forbes, în ultimele 12 luni, muzicianul a încasat nu mai puţin de 66 de milioane de dolari.

Veniturile provin din proiecte muzicale şi contracte de publicitate. Pe lângă banii obţinuţi din vânzarea de albume şi concerte, Harris este imaginea oficială a casei de modă Giorgio Armani şi a lansat în colaborare cu aceasta o colecţie de lenjerie intimă, o colecţie de ochelari de soare şi o colecţie de ceasuri de lux.

Aşadar, Calvin Harris a depăşit-o pe Jennifer Lawrence, care a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe din lume, dat publicităţii săptămâna trecută, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Pe locul al doilea în topul celor mai bine plătiţi DJ-i din lume s-a clasat muzicianul francez David Guetta, cu venituri de 37 milioane de dolari.

Podiumul a fost completat de DJ-ul olandez Tiesto, cu venituri de 36 de milioane de dolari.

Locurile patru şi cinci în clasament sunt ocupate de muzicienii americani Skrillex şi Steve Aoki, ambii cu 24 milioane de dolari.